tiistai 6. toukokuuta 2014

Pikku-Prinsessojen pentuetarkastus

13.4 täyttivät Pikku-Prinsessamme 7 viikkoa ja 14.4 maanantaille oli heille varattu pentuetarkastus Eläinlääkäriasema Univetiin Sari Granholmille. Pikku-Neidit oli aiemmin päivällä pesty ja pudeerattu, jotta puhtoisina ja sievinä menisimme lääkäritädin juttusille. Pakkasimme Pikkuiset kuljetushäkkiin, edessä olisi ensimmäinen automatka sitten syntymän ja lääkäriasemalta kotiintulon. Pikkuiset osoittivat jo tässä kohtaa suuren suurta reippautta, kaikki meinivät reippainan boxiin ja käpertyivät sinne hipihiljaa nukkumaan. Univet sijaitsee aivan lähellä Äitini kotia, joten matka sinne kesti vain hetken, minkä Pikkuiset nukkua tyyhöttivät tyytyväisinä boxissaan. 

Itse tarkastus sujui paremmin kuin mallikkaasti, Pikkuisemme osoittivat suurta reippautta ja rohkeutta ollen aivan rentoina ja iloisina Sari-lääkärin tutkittavina. Niin tarkastus kuin pikkuisten sirutuskin sujui todella hienosti, Prinsessamme käyttäytyivät hienosti ja mallikkaasti - olivat oikeita "malli-lapsia"! Tarkastuksessa käytiin läpi pennun yleiskunto, iho ja karvapeite, silmät, korvat, hampaat, limakalvot, sydämen syke, lihaksisto ja luusto, suku- ja virtsaelimistö sekä napa. Kaikki kolme Tyttöstä olivat kaikin puolin priima kunnossa ja terveitä! Ainoa pieni huomioitava asia oli Sysi-Karman purenta, mikä tässä vaiheessa viittasi hiukan alapurentaan - mutta Neidin hampaat eivät olleet vielä puhjenneet, joten tämäkin asia saattaa vallan mainiosti kasvun ja kehityksen myötä korjaantua itsekseen. Kaikki tärkeä kuten sydämen syke, pennun rakenne ja yleiskunto olivat kaikilla hyvin! Ihania, valloittavia ja terveitä Tyttösiä meillä! 

Ensimmäisenä Sari-lääkärin tutkittavaksi pääsi Sysi-Karma. Reipas ja rohkea Neiti oli, vaikkakin sirutus sai aikaan aikamoisen rääkäisyn!


Mitattiin paino!

Tutkittiin polvet ja muut nivelet!

Vähän poseerattiinkin!

Sirutus kirpaisi!


Seuraavana tutkittavaksi pääsi reipas ja rohkea Isla-Lumiina. Hieno Tytteli oli ja eipä ollut edes sirutuksesta moksiskaan!


Vähän outo tämä vaaka!

Luusto hyvä!

Osaan olla niin nätisti!

Sirutuskaan ei juuri tuntunut!



Viimeisenä Sari-lääkärin tutkittavana oli pikkuinen suloinen Manta-Armiina. Reipas Tyttönen, joka ei juuri hätkähtänytkään sirutustakaan. 


Punnitus!

Yleiskunto hyvä!

Silmät ja korvat terveet!

Poseerausta!

Sirutus sai aikaan pikku-pikku piippauksen!

Päästyämme hienosti sujuneelta lääkärireissulta kotiin päätimme ottaa vielä seisotuskuvia - ihan vain harjoitusmielessä!

Isla-Lumiina





Sysi-Karma





Manta-Armiina





Muutama suloinen sisarus-potrettikin piti toki räpsiä!







Pitkän ja jännän tapahtumarikkaan päivän jälkeen hiipi auttamattomasti väsy! 
Pikkuinen toisensa jälkeen uupui ja nukahti suloisena käärönä pehmeälle soffalle!
Seuraavat kuvat eivät suloisuudessaan vaadi kuvatekstejä!














Ihana päivä takana! 
Aika jälleen hyvästellä Pikku-Prinsessat,
 ja jäädä odottelemaan seuraavaa tapaamiskertaamme!




- Riika ja Muruset -










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti