maanantai 12. toukokuuta 2014

Pikku-Prinsessat pihalla!

Pääsiäistä saimme täällä Turussa viettää lähes kesäisissä tunnelmissa, aurinko porotti siniseltä taivaalta ja parhaimmillaan lämpöä oli lähes +20 astetta, auringossa saattoi jopa tuon ylikin lämpötila kivuta! Ihania "kesäisiä" vapaapäiviä oli mukavaa viettää ulkosalla ja pääsimmekin osallistumaan Pikku-Prinsessojen ensimmäisiin ulkoiluihin parinakin päivänä! Pidemmittä puheitta laitan tähän kuvasatoa sekä Pitkäperjantain että Pääsiäispäivän ulkoiluiltamme! 

Pikku-Prinsessat olivat reippaita ja rohkeita myös ulkona - kuten niin monessa muussakin asiassa ovat olleet! Suloisuuksille riitti taluttajia ja sylittäjiä myös ulkoillessa ja niin omasta takaa kuin ihan vierailijoistakin ... ihanat Pikkuiset saivat useat turistit sekä aivan vieraatkin  ihmiset silittelemään ja sylittelemään itseään!

Oi onnea, kun pieni ihminen saa ulkoilutettavakseen näitä Pikkuisia!








Pikku-Prinsessat saivat tällä ensimmäisellä ulkoilureissullaan tavata myös ensimmäistä kertaa meidän Hugoamme! Niin Pikkuiset kuin Hugo-Setäkin ottivat vallan hienosti tapaamisen ja innolla nuuskuttelivat toisiaan ja koittivatpa vähän leikkiä-temmeltääkin!









Suloiset Pikku-Prinsessat hurmaavina sydämen valtaajina!










Miina-Äityli tarkkaavaisesti valvoi Pikkuisiaan!






Pääsiäispäivänä Pikkuiset saivat tavata iso-siskoaan Helmiä. Helmi oli onnesta soikeana ja kirmasi ja hulmusi tapansa mukaan niin, että ei kuvaaja tahtonut perässä pysyä!







Yritin ottaa myös sisaruskuvia Pikku-Prinsessoista ja Helmistä, mutta paristakymmenestä otoksesta vain rippusessa oli yksikään Koiruli onnistunut! 






Onnea on sylitellä, halitella ja pusutella pikkuisia Koira-Vaaveja!








Aivan mahtavassa säässä saimme nauttia ja olla osallisina näissä Pikku-Prinsessojen elämän suurissa ensi-askeleissa!




Ulkoilun jälkeen uni maittoi!





Palataan pian! 




- Riika ja Muruset -














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti