lauantai 22. helmikuuta 2014

Metsäpoluilla

Tänään pääsimme pitkästä aikaa nauttimaan mukavasta lenkistä metsäpoluilla. Tämä kulunut talvi ei ole ollut kovinkaan suotuisa säiden suhteen, vettä on sadellut enemmän ja useammin kuin laki sallii! Sadesää ei ole puudelin ystävä, vaikkakaan se ei niinkään haittaa näitä vikkeliä villakinttuja kuin minua, jonka tehtävä on pestä pienet kuraiset kaverukset metsäiloittelun jälkeen! Viime talvena sain ikuistettua näitä villapöksyjäni mitä mahtavimmissa talvisissa maisemissa lumen pöllytessä ja auringon hyväillessä hohtavaa hankea. Tämän talven kuvasato on ollut sumusia ja harmaita otoksia rannoilta ja metsien uumenista. Tänään kuitenkin säätä uhmaten lähdimme metsään nauttimaan!



Helmi ja Hugo poseeraavat kivellä ja odottelevat,
"Joko Mami sait kuvat otettua, joko saadaan mennä, meillä on jo kiire kirmailemaan!"

Helmi ja Hugo rakastavat metsää ja vapautta! Mikään ei ole parempaa ja ihanampaa kuin vapaana temmeltäminen metsäpoluilla ja kallioilla, sujahdella läpi pöheiköiden ja kirmata keppihippaa yli kivien ja kantojen! 


Helmi, hassu keppityttömme! 

Kummallisen vihreää ja kaunista metsää helmikuussa!

On mahtavaa, että aivan kotimme lähellä on ihania, kauniita metsiä, joissa kuljeskella koirien kera! Metsiä rakastavat niin koirat kuin lapset ja me aikuisetkin. Oma sieluni lepää, kun katselen näiden villapöksyjeni ilakointia metsän uumenissa - sitä riemua ja iloa, mikä paistaa loistavista silmistä ja heiluvista hännistä!


Hugo, pieni metsien mies,
 muistuttaa monasti kissaa ketteryytensä ja kiipeilytaitojensa ansiosta!

Helmi katsastaa kaatuneet puut -
"Seija-myrskynkö" tekosia!

Villapöksyt eivät väsy lenkkeilyyn koskaan! Villakoira-rotuna on aivan mahtava juurikin siksi, että virtaa ja energiaa riittää lenkeille ja retkille ja kaikkeen muuhunkin touhuun aina kun niin haluamme. Kuitenkin nämä Muruset osaavat tarpeen tulleen ottaa aivan rennosti ja lokoisasti ja pienemmätkin lenkit riittävät olosuhteiden niin vaatiessa. Itse nautin suunnattomasti lenkeistä ja ne tuovat minulle iloa ja enrgiaa - vieläpä tuplaten iloitessani mahtavien Murusteni ilakoinnista!


Toivottavasti pääsemme pian uudelleen nauttimaan metsässä samoilusta, kauniista maisemista ja villapöksyjen ilosta!

Kukkulan Kuningatar ja Kuningas!



- Riika ja Muruset - 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti