tiistai 15. huhtikuuta 2014

Pikku-Prinsessat 6 viikkoa

Suloiset, söpöset, sievät Pikku-Prinsessamme täyttivät 6.4 jo 6 viikkoa! Kuinka aika juokseekaan - tuntuu, että koko ajan vaan nopeammin ja nopeammin! Suloiset Prinsessat kasvavat ja kehittyvät huimaa vauhtia, ja alkavat muistuttaa jo niin oikeita pikku puudeleita. Kaikilla suloisilla Pikkuisilla on tiedossa jo ihanat, rakastavat omat uudet perheet. Toisaalta on hirmuisen helpottavaa, kun tietää, että kaikki Pikkuiset pääsevät rakkaiksi perheenjäseniksi huolehtiviin, ihaniin perheisiin. Toisaalta tieto uusista perheistä tuo pienen haikeuden tähän meidän lopputaipaleellemme Pikku-Prinsessojen kanssa. On selkeästi alettava tekemään ajatuksen tasolla töitä, jotta väistämättä edessä oleva ero Pikku-Prinsessoista ei olisi aivan mahdottoman vaikeaa! Onneksi meillä on kuitenkin vielä yhteistä taivalta hetkisen aikaa ja siitä nautimme täysillä! 


Tervetuloa seuraamme jälleen!

Lapset rakastavat näitä Pikkuisia ja tuntuu, että myöskin Pikku-Prinsessat rakastavat lapsiamme! Kaipa kaikkien lajien "pikkuiset" tuntevat jonkinlaista yhteenkuuluvuutta ja samankaltaisuutta - yhteisiä "pienten" juttuja!


Voi onnea!



Isla-Lumiina söpöstelee!

"Sulla on hei kivat narut sun housuissa!"

"Rapsuta vielä vähän!"

"Leikitään!"

Tietenkin kaikilla "viikko-juhla"-käynneillä otamme Pikkuisista potretit! Tällä kertaa päätimme harjoitella "seisotusta" ihan pöydällä. Seisominen pöydällä jännittämättä on hyvä joka koiran osata. Taitoa tarvitaan mm. lääkärikäynneillä lääkärin tutkiessa taikka jos harrastus-into vie mennessään vaikkapa näyttelyihin taikka näiden Pikku-Prinsessojen kohdalla match showhun. Näin pienten "seisottaminen" ei ollut tehtävä aivan helpoimmasta päästä, ja nähtyäni kuvat tuuminkin, että sekä seisottaja että "seisotettava" tarvinnee rutkasti harjoitusta! Tässä kuitenkin rakkaita suloisia Prinsessojamme 6 viikon ikäisinä!

Isla-Lumiina poseeraa! 
Tämä Prinsessa painoi 1110 g 6 viikon iässä, kilon raja jo ylittynyt! 





Sysi-Karma poseeraa!
Tämä Prinsessa painoi 1022 g 6 viikon iässä, hälläkin jo kilon raja ylittynyt!





Manta-Armiina poseeraa!
Tämä Prinsessa painoi 1006 g 6 viikon iässä, myös hällä kilon raja jo ylittynyt!





Isot Pikku-Prinsessat, jotka osaavat jo vaikka mitä, osaavat myös jo syödä puruluuta! Katsokaa vaikka!








Pikku-pikku naskaleiden teroituksen ja hoidon jälkeen olikin jälleen mukavaa leikkiä "Lapsi-hauva-malleja"! Tottakai ihanaa Tyttö-trioa piti ikuistaa vielä kimppakuvissakin! Voiko olla ihanampaa kolmikkoa kuin tämä?








Äityli-Miinakin koitettiin saada kimppakuviin mukaan. Siitä Lapsoset tuumivat, että JIIHUU, nyt alkaa paini ja ainakin "maitobaari" aukeaa! 
Perhepotretti jäi siis haaveeksi vain! 


"Mami, Mami, Mamii!"

Suukko!

OI EI - älkää Lapset repikö Mamia!

Touhujen ja leikkien jälkeen koittaa jälleen uniaika! 
Aika sanoa tälläkertaa heipat Pikku-Prinsessoille ja Miina-Mamille!









Pian taas tavataan!




- Riika ja Muruset -














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti