keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Aika hyvästellä Pikku-Prinsessat




"On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa. 
Nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa. 
Jäi jälki sydämiimme, jälki unelmiin. 
Teille laulamme nyt näkemiin. 

Turvallista matkaa me toivotamme näin. 
On aika purjeet nostaa ylöspäin. 
Turvallista matkaa aalloilla elämän, 
kanssa hyvän ystävän."




Kaksi kuukautta sitten oli meidän aikamme hyvästellä suloiset Pikku-Prinsessamme, hellästi halia ja pusutella, ja toivotella turvallista ja hyvää matkaa aalloilla uusien elojen! Hyvästit ovat aina haikeita, kyyneleiltä ei voitu välttyä tälläkään kertaa. Kaikilla suloisilla Pikku-Prinsessoillamme oli onneksi odottamassa ihanat, innostuneet ja rakastavat uudet perheet ja kodit! Meidän haikeaa ja surullista oloamme hälvensi siis tieto siitä, että pienillä olisi edessään hyvä elämä uusissa ihanissa perheissään!

Pikku-Prinsessat lensivät kukin omalle suunnalleen pitkin Suomen maata ja hyvästejä tehtiin pitkin viikkoa Vapun jälkeen! Helliä rapsutuksia ja haleja, pusuja ja paijauksia, sylittelyjä ja silittelyjä - näillä kyllästettiin viimoiset käyntimme Pikku-Prinsessojen luona!


Muruset!

Pikkuinen Hifi, Tyttäreni lempilapsonen -
testailee uutta pehmoista pesäänsä -
mukavalle taitaapi tuntua!

Pieneltä pieniä rapsutuksia Pienelle!

Halien aikaa!

Pusuja!

PUSUJA!

Toki pikkuisista piti räpsiä vielä myös kuvia ja kuvia ja kuvia -
tässäpä joitakin poseerauksia suloisista Prinsessoistamme!


Neidot suloiset!

Tosimeiningillä!

Manta-Armiina
- Hifi -




Sysi-Karma
- Karma -

Isla-Lumiina
- Lily -

Kaikki suloiset!

Pikku-Prinsessat!

Näillä rakkailla Prinsessoilla on ollut takanaan melkoinen tukijoukko ja taustavoimat meitä höpsöjä ja hupsuja "Ihmis-Mameja"! Urakalla ja suurella rakkaudella jokainen tahollamme valmistimme näille ihanuuksille "selviytymis-kassin" - kassin täynnä tuikitarpeellisia pienoisen puudelin hoitovälineitä, tuttua ruokaa elämän alkutaipaleelle uuteen kotiin, vähän herkkujakin matkaan sekä aika paljon kaikkea muutakin mukavaa! Toivottavasti "selviytymis-kassi" on ollut hyödyksi ja iloksi niin pikkuisille Prinsessoille kuin heidän uusille perheilleenkin! 

Tässä ensin meidän perheemme osuus "selviytymis-kassin" sisällöstä. Teimme lasten kanssa jokaiselle Pikku-Prinsesssalle oman näköiset pehmoiset tyynyt makuualustoiksi taikka vaikka pehmusteiksi kuljetus-boxiin. Lapset osallistuivat tyynyjen täyttämiseen ja jokainen täytti tyynyjä mahdollisimman pehmoisiksi, jotta Pikkuisten olisi niillä hyvä olla. Itse kokosin kansiollisen erilaisia oppaita ja vinkkejä pienen puudelin elämää varten sekä jokainen Pikkuinen sai  mukaansa kuvia elämänsä ensimetreiltä! Toki pienet saivat mukaansa myös jokainen omanlaisensa pentupannan ja hihnan. Lopuksi vielä koottiin pikkuinen herkkupussukka jokaiselle matkaan - eihän sitä tyhjin suin pieniä matkaan voitu laittaa!


Hyvää matkaa Hifille!

Hyvää matkaa Karmalle!

Hyvää matkaa Lilylle!

Seuraavassa kuvia sitten koko rakkaudella laaditusta "selviytymis-kassista" sisältöineen!





"Kyllä mä pärjään näiden varusteiden kera uudessa kodissani!

Viimeiset unet siskon kyljessä!




Viimeisiä suukkoja ja haleja - ennen uusiin koteihin lähtöjä!


Rakas Hifi!

Suloinen Lily!

PUSS!

Karma Murunen!
Kyyneleitä vuodatettiin ja Pikku-Prinsessat saivat kymmenittäin lähtösuukkoja!
 Eron hetki kuitenkin oli väistämätön! 





Kiitämme näistä kuukausista, joiden aikana saimme olla osallisina Pikkuisten Prinsessojen elämässä! Toivomme ihanille ja rakkaille suloisille Prinsessoillemme tervettä, hyvää ja turvallista elämää uusissa rakastavissa perheissään! Toivomme, että elämiinne mahtuu kosolti iloisia hetkiä ja mukavia retkiä - vähemmään apeutta ja surua. Toivomme teille roppakaupalla rapsutuksia ja sylikaupalla silittelyjä, pohjattoman paljon pusutteluja ja paijauksia! Toivomme teille rajattomasti rakkautta höystettynä sopivilla rajoilla! Toivomme teille hyvää pienen puudelin elämää!





 "Aika on eron ja jäähyväisten!"


Miina-Mami ja Sysi-Karma -
"Vaikka tiemme eroavat, rakkaus jää!"

KIITOS!



- Riika ja Muruset - 











2 kommenttia:

  1. Ihania murusia lähetitte maailmalle <3
    Ihania elonpäiviä ja pitkää ikää heille kaikille!

    -Minna-

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna! :)) Minustakin nämä Prinsessat ovat kyllä kerrassaan mahtavia, suloisia ja ihania pikku puudeli-persoonia. :)) Eihän sitä muuta voi, kuin toivotella hyvää ja pitkää iloista elämää! :))

    VastaaPoista