torstai 10. heinäkuuta 2014

Uusi Perheenjäsen Rita

Huomaan, että blogipäivitykseni laahavaat tasan kaksi kuukautta jäljessä! Suurperheen luotsiminen niin arjessa kuin näin lomallakin on kiiruista ja touhukasta puuhaa. Onneksi tälle blogiharrastuksellenikin kuitenkin jää aina välillä pikkuisen aikaa, ja kuten sanottu jo aiemminkin, "Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!"

9.5.2014 oli odotettu ja ihana päivä, meidän "suurperheemme" sai uuden rakkaan Perheenjäsenen. Valkoinen kaunis kääpiövillakoiratyttö Rita eli Albarmex'n Hope - http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI18687%2F12&R=172.31 - muutti sijoituskoiraksi Äitini luokse ja Miinalle kaveriksi. Rita on kotoisin Valkeakoskelta Albarmex'n kennelistä ja asunut ensimmäiset vuotensa Tampereella, ja nyt reilut kaksi-vuotiaana kodinvaihtaja Tyttelinä muutti Äidilleni. Jännien kiemuroiden ja mutkien kautta päätyi Rita muuttamaan juuri Äidilleni, ja tästä saamme olla suunnattoman  kiitollisia niin kasvattaja Tiina Villbergille, kuin edelliselle omistajallekin, kiitoksia myös asiasssa edesauttaneille, kuten Minna Isosompille!




Ritaa olivat saattamassa uuteen kotiinsa Äitini luokse kasvattajansa Tiina Villberg ja entinen omistajansa sekä Äiti-Koiruli Sanni. Itse olin myös Ätini kanssa vastaanottamassa uutta perheenjäsentä, onhan minulla tarkoituksena olla mukana hänen uudessa elämässään täällä Turussa vahvastikin. Rita lumosi meidät heti tullessaan valkoisella, suloisella kauneudellaan. Uuteen kotiin saapuminen oli aika jännää, hiukan Ritaa ujostutti ja jännitti - onneksi saattajina oli rakkaita ja tuttuja ihmisiä ja Sanni-Koirulikin!


Kaunis Äiti-Sanni saattelemassa tytärtään uuteen kotiin!

Sanni

Sanni

Rita Äiti-Sannin turvallisessa viekussa! 


Miina otti uuden ystävänsä vastaan oikein mukavasti! Aivan aluksi piti toki vähän sanoa, "missä on kaapin ja luiden paikka"! Kuitenkin jo ensimmäisen parin tunnin aikana Tytöt tututstuivat ja yhteinen sävel alkoi löytyä. 



"Onkos tämä uusi kotini?"

Miina tekee tuttavuutta!

"Mutta hei Miina,
sinähän vaikutatkin ihan kivalle Tyttöselle!" -
tuumii Rita

"Hei kaikki, tässä on uusi siskoni Rita" -
 miettii Miina

Tyttöset jo kaveruksina!


Ensimmäinen ilta Ritalla kului ihmetellessä uutta kotia ja uutta Miina-ystäväänsä,
 ja hiukan myös vartioidessa eteisessä, josko kumminkin tutut ihmiset palaisivat!






Rita on todella kaunis ja suloinen Tyttö, ja olemme todella onnekkaita, että saimme hänet tänne perheemme jäseneksi. Teemme parhaamme, että Ritan elämä olisi hyvää ja iloista, touhukastakin koiranelämää! Suuret kiitokset hänestä vielä Tiina Villbergille!






Äitienpäivänä 11.5 tapasimme sitten jo koko perheemme sekä koko koiraperheemme voimin uuden perheenjäsenemme. 




Porukalla menimme lenkkeilemään Turun Linnan puistoon. Rita on ehdottomasti nelikon kauniisti käyttäytyvin Puudeli, hän kävelee niin sievästi ja hienosti rinnalla! Hienosti sujui kaikenkaikkiaan ensimmäinen yhteinen lenkki nelikon voimin ja uskon, että tästä porukasta hiotuu oikein ihana ja mahtava Puudeli-Poppoo!


Kaikki rakkaat, Hugo, Helmi, Miina ja Rita!

Tyttöset

Miina ja Rita


26.5 treffasimmme jälleen, nyt osallistuimme Äitini ja Puudeli-Poppoon - mukana Miina, Rita ja Hugo-Herra - kera Turun ensimmäisille "Koirien Terassiavajaisille" Hotelli Marina Palacen terassille. Mukana oli satoja koiria omistajineen, oli tuote-esittelijöitä ja maistiaisia koiruille - saimmepa ihanan ja aurinkoisen kevätillankin! 


Miina-Neito fiininä ja hienona!

Äitini ja Tyttöset!

Äitini ja Rita-kaunokainen!

Kaunis Rita


Terassi-illassa vierähti mukavasti parisen tuntia, nautimme leppeästä aurinkoisesta kevätillasta ja rennosta tunnelmasta! Illan päätteeksi piti vielä nautiskella ja kuvailla Puudeli-Poppootamme - he kun vaan ovat niin valloittavan suloisia ja kauniita! 


Hugo ja Tyttöset!

Miina ja Rita

Suloinen ...

... kaunis ...

... Rita!


Juuri nyt on Rita asunut Äidilläni kaksi kuukautta ja kotiutuminen on oikein hyvällä mallilla! Rita on hurjan kiltti ja suloinen luonteeltaan. Pikkuisen arka Rita on uusissa asioissa, mutta aika auttaa tässä - pikkuhiljaa uudet asiat tulevat tutummiksi ja jännittää ei tarvitse. Miina ja Rita ovat jo hyvät ystävät, nukkuvat vieri vieressä, pyyhältävät pihalla "ympyrä-juoksua" peräkanaa ja selvästi nauttivat toistensa seurasta, kaipaavat myös jo toisiaan toisen ollessa poissa kotoa. Puudeli-nelikkomme - Miina, Rita, Helmi ja Hugo - tulevat myöskin toimeen loistavasti keskenään, kuin olisivat aina olleetkin neljästään! Saamme olla hyvin kiitollisia uudesta perheenjäsenestämme, suloisesta Ritasta! 


KIITOS Tiina Villberg ja entinen omistajansa! 




- Riika ja Muruset -








3 kommenttia:

  1. Kiitos Tiinalle pentue joka syntyi 6.1-12 ja saimme pikku
    "Jehu"koiran. on ainut laatuinen kiltti pitäää ihmisistä
    ja koirista ei hauku kellekkän.purisee leluillensa.aika
    ovella kaveri on..

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiinalle pentue joka syntyi 6.1-12 ja saimme pikku
    "Jehu"koiran. on ainut laatuinen kiltti pitäää ihmisistä
    ja koirista ei hauku kellekkän.purisee leluillensa.aika
    ovella kaveri on..

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tiinalle pentue joka syntyi 6.1-12 ja saimme pikku
    "Jehu"koiran. on ainut laatuinen kiltti pitäää ihmisistä
    ja koirista ei hauku kellekkän.purisee leluillensa.aika
    ovella kaveri on..

    VastaaPoista