maanantai 15. syyskuuta 2014

Harlekiinien sukutapaaminen

Heinäkuuta aloiteltiin ihan sukujuhlan merkeissä, sillä 3.7.2014 meillä oli ilo tavata pikkuisen Hugo-Herramme sukulaisia. Olen tutustunut Hugon siskon Honeyn omistajaan Viliinaan myös Facebookin kautta, harlekiiniemme kasvattaja Leila Almgren ikäänkuin "johdatti" meidät yhteen! Olemmme Viliinan kanssa paljonkin höpisseet ihanista Villoistamme ja muustakin maailman menosta tuolla "somen" ihmeellisessä maailmassa. Nyt päätimme kuitenkin järjestää ihka oikean tapaamisen, jotta saisivat sisarukset ja sukulaiset tavata! Viliinalla on omistuksessaan siis Hugon sisko Honey, sekä Honeyn poika Nahku ja Hugon ja Honeyn "Iso-Pappa" Jazzi, aivan hurjan valloittavia ja suloisia Villoja kaikki tyynni! Tapaamisen sovimme kauniiseen maalaismiljööseen Tuorlan Majatalon ympäristöön. Sääkin helli meitä tapaamisemme ajan, aurinko paistoi ihanasti siniseltä taivaalta - kesää siis parhaimmillaan!

Koko Poppoo yhdessä! Hiukan oli haastavaa, mutta saimmepas Porukan yhteen kuvaan! 

Helmi ja Hugo sekä Nahku, Jazzi-Pappa ja Honey

Viliinan suloinen Poppoo, Nahku, Jazzi ja Honey!



Honey-Sisko poseeraa! Kyllä on suloinen, vikkelä ja vekkuli Pikku-Villa,
 ja paljon on Neidossa samoja piirteitä kuin veljessään Hugossa!





Honey-siskon poika Nahku!




Viimeisenä vaan ei vähäisempänä, ihana, suloinen ja valloittava Pappa-Puudeli Jazzi! Kunnoitettavassa 12 vuoden iässä Jazzi-Pappa oli yhä virkeä ja mennä tepasteli Porukan itseoikeutettuna Johtohahmona. Hiukan on Papalla kuulossa ja näössä jo heikkenemistä, mutta Pappa vain porskuttaa menemään ja vie sydämen - aivan tosissaan!




Omat rakkaat Muruseni, Helmi ja Hugo! 





Lopuksi otettiin toki vielä "Sisaruskuva" suloisista sisaruksista Honeysta ja Hugosta!





Meillä oli oikein mukava tapaaminen! Meillä "Puudeli-Mameilla" juttua riitti, oli niin mukavaa vertailla näitä "karva-lapsiamme". Sisarukset Honey ja Hugo sekä koko Puudeli-Poppoo tulivat vallan hienosti juttuun, kuin olisivat muistaneet toisensa taikka tunteneet vuosien takaa. Toivon mukaan voimme uusia tapaamisen taas jossakin sopivassa kohdassa!



- Riika ja Muruset -








2 kommenttia:

  1. Hei
    Minullakin on kasvattaja Leila Almgrenin jälkeläisiä kääpiötoivillakoira harlekiinisyntynyt 12.4.2010 Hugo Boss Asumme Vantaalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Onpa mukava kuulla, rapsutuksia sinun harlekiinivillakoirallesi.
      Loppukesän terveisin, Riika ja Muruset

      Poista