perjantai 12. syyskuuta 2014

Villa-vieraita Valkeakoskelta

Kesäkuisena perjantaipäivänä 27.6.2014 saimme odotettuja vieraita Valkeakoskelta, ystäväni Minna tuli vierailulle meille tyttärensä Jeminan sekä ihanien Villojensa Helmin, Wilman , Lillan sekä Alisan kera. Puudeliystävien kanssa tietenkin juttua riittää aina, niin tälläkin kertaa! Kahvittelimmme kera herkullisen marjapiiraan ja höpisimme niitä näitä, enimmäkseen tietenkin näiden rakkaiden Villapöksyjemme tekemisistä ja kuulumisista. Kahvittelun jälkeen suuntasimme metsään nautiskelemaan Villojen vauhdista ja vapaudesta! Villapöksyjen villittelyä katsellessa omakin sielu ja mieli lepää ja rentoutuu!

Alkuun tietenkin juostiin "Villarallia" erilaisilla kokoonpanoilla!


Hugo & Helmi

Keppihippaa Helmin johdolla,
seuraajina musta Lilla sekä valkoiset Helmi ja Wilma!

Tuumaustauko Helmin, Lillan ja Helmin kesken!



Sydänten murskaaja, pikkuinen Alisa, oli meillä ensi vierailulla tällä kertaa. Alisa on hyvin pieni toyvillakoira - säkäkorkeudeltaan vain noin 20 cm ja painoa Neidille on kertynyt hurjat 1,5 kiloa! Toki Alisa on nuorikin, näissä kuvissa noin puolivuotias, mutta tuskinpa hän kovin hurjasti enää kokoaan kasvattaa. Pienestä koostaan huolimatta Alisa on reipas pieni villa, vauhtia riitti ja keppiäkin järsittiin oikein olan takaa ja suurella antaumuksella! 







Tässä keppiä kuljetellaan ja järsitään yhdessä "isosisko" Lillan kanssa! Lillakin on toyvillakoira, kooltaan n. 27 cm ja n. 4,5 kg. Näissä kuvissa hyvin hahmottuu Alisan pikkuinen olemus!






Wilma, maailman suloisin, kaunein ja herttaisin toyvilla! Wilma on pikkuisen Alisan Äiti ja heistä kyllä löytääkin yhdennäköisyyttä. Wilmakaan ei suuren suuri ole, n. 26 cm korkeudeltaan ja painoltaan n. 3 kiloinen Kaunotar!





Kaikilla villoilla sujui leikit ja juoksut vallan mainiosti! 
Tässä Helmi ja Wilma supisevat "Tyttöjen juttuja"!





Tässä toinen Helmi, valkoinen Kaunotar, nautiskelee kesäauringosta ja metsän rauhasta!





Suloinen Lilla poseeraa!




Metsässä hujahti mukavasti parituntinen ihan vain ollen ja nauttien! Vikkelillä Villapöksyillä riitti vauhtia, ja porukassa on tietenkin hauskaa hurvitella ja huvitella! Ihanaa oli huomata, kuinka hienosti tämä kuusikko tuli toimeen keskenään, vaikka ovat nähneet oikeassa elämässä vain kerran ennemmin - jonkinlainen muistijälki oli aivan selvästi tallella! 

Lopuksi piti tietenkin laittaa suloinen Villapöksyjengimme yhteen kuvaan - 
hienosti onnistui sekin!




Toivottavasti pian jälleen tapaamme!

- Riika ja Muruset - 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti