sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Aurinko Armas

Kulunut talvi ei siis ole säillä meitä suosinut! Eilen viikonloppu-lauantain kunniaksi kuitenkin saimme vihdoin nauttia ihanaisesta auringosta , aivan siniseltä taivaalta, lämpöäkin oli taivaalliset +6 - aivan keväinen ilma siis näin maaliskuun alkupuolla. Päätimme mennä läheiselle rannalle nautiskelemaan auringosta ja maisemista, ja Koiruliinit sekä nuorimmainen poikamme pääsivät leikkimään mukaan!


Allekirjoittanut tässä Puudeleineen poseeraa! 



Villapöksyt olivat tietenkin riemuissaan vapaudestaan ja vauhtia piisasi! On niin kerrassaan ihanaa päästellä aivan täysillä menemään pitkin rantahietikkoa! 


Helmillä vauhtia piisasi!

Lentävä Puudeli!

Auringon lämpö varmaan sai Villapöksyihin vauhtia! Niin kovasti innoissaan ja iloisina nuo suloiset Höpönassuni kirmailivat ja kisailivat rannalla! On todella nautinnollista katsella tuota puudeli-hippaa - siinä omakin sielu lepää, kun näkee toisten niin nauttivan! 








Tämän talven pakkaspäivät taisivat jäädä muutamaan viikkoon ... meri oli kuitenkin osittain jäässä vielä. Villapöksyjen piti toki päästä kokeilemaan jäätäkin varpaiden alla - vaan kylmälle taisi tuntua, niin vikkelään pois tulivat! 


Hui - kylmää!

Liukkailla jäillä!

Katsokaa Helmiä ja Hugoa, kuinka he nauravatkaan! Osaisimmepa me ihmisetkin nauttia pienistä ja yksinkertaisista asioista ja iloita niistä! 





Meidän Villapöksyjemme yksi ehdoton lempileikki on keppihippa - juostaan heitetyn kepin perään ja jännätään, kuka sen saakaan! Sitten kirmataan peräperää keppi suussa! Niin hauskaaa!


Jiihaa - keppi lentää!





Hugo tuumii, että olisikohan tämä kumminkin enemmän minun kokoluokkani keppi!


Välillä pidettiin taukoa keppihipasta ja kuljettiin vaan yhdessä hymyssä suin!





Vaikka aurinko paistoi ja lämpökin meitä helli, niin tuuli oli rannalla kova.



Kuulettekos!


Välillä oli keppi vallan Helmillä ...






... ja välillä taasen Hugolla!






Välillä keppiä jyystettiin aivan vierivieressä sulassa sovussa!





Välillä taasen ei niin sovussa!






Kuitenkin aina loppu hyvin, kaikki hyvin ja iloisen rannalla rallittelun päätteeksi otettiin vielä muutamat poseeraus-kuvat rantapenkillä rallatellen!



Vähän tuulee!

Tuulitukka!
Korvat irtoaa!

Ihana aurinkoenergia-tankkaus niin meille ihmisille kuin näille rakkaille Villapöksyillekin! Näitä keväisiä säitä toivomme lisää!





Näihin iloisiin tunnelmiin!

- Riika ja Muruset -





















2 kommenttia:

  1. Ihana ulkoilusää taisi hemmotella joka puolella Suomea, näin myös täällä Pirkanmaallakin :)

    Hugo ja Helmi näyttävät niin onnellisilta, ihania kuvia!!!

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne koko poppoolle.

    -Minna-

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna me kaikki nautimme kyllä ja kuvatkin ovat ihan kivoja! :) Sää todellakin helli ... mukavaa, että teitäkin sää suosi - mikäs sen mukavanpaa, kuin kunnon aurinkoenergia-ulkoilu! :)

    Kiitos samoin oikein mukavaa viikon aloitusta teillekin! Rapsuja Tassukoille - pienille ja suuremmille! :)

    - Riika -

    VastaaPoista