sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Hugo-Herran kylpylä-tunnelmia!

Perjantaina oli sitten Hugon vuoro kylpeä ja komistua! Hugo on kooltaan pikkuinen toy ja hänen turkinhoito- ja trimmauspuuhansa vievät vain puolet siitä, mitä Helmin hoitoon kuluu aikaa. Jos Helmi on kiltti ja lullukka nautiskelija, on Hugo hiukan varautunut ja varovainen luonteensa mukaisesti. Hugo on kuitenkin oppinut luottamaan Mamin käsiin ja hoivaan ja antaa kyllä kauniisti ja kiltisti tehdä kaikki hoitotoimet. Puhtaasta ja pehmoisesta suloisesta olemuksestaan Hugo nauttii aina silmin nähden!

Aloitan kauneudenhoitopuuhat aina konetuksilla eli naaman, tassujen ja intiimialueen ajelulla. Aloitan naamasta , sitten ajelen tassut ja viimeisenä intiimialueen. Hugon konetan niin, että hän istuu taikka seisoo. Pidän toisella kädellä kiinni päästä tukevalla ja turvallisella ottella ja sitten vaan hurisutellaan siistiksi nassukka! 


Tässä ovat "partakarvat" todella pitkät -
harvoin annan niiden näin pitkiksi kasvaakaan! 

Tässä jopa nautiskellaan!

Naaman jälkeen vuorossa siis tassut. Hugo ei oikein pidä tassujen konetuksesta, liekö pienet varpaat niin herkät, että kutittaa! Olemme kuitenkin harjoituksella päässeet oikein hyvään yhteistyömalliin tässäkin asiassa! 


"No hyvä on Mami - ajellaan sitten tassutkin!"

Kone surisee ...

Nätti tassukka tuli!

Ja takajalat -
myös anturoiden ja varpaiden välit ajellaan!

Karvaton hyvä tassu -
nyt ei tartu hiekat ulkoillessa!

Konetusten jälkeen onkin vuorossa pesu! Pesen koirulit aivan suihkun lattialla - selkääni säästän ja istun pallilla, pieniä kun ovat nämä Muruset! Niin Hugo kuin Helmikin antavat todella kiltisti ja nätisti pestä, väittäisin heidän jopa nauttivan lämpimästä vedestä ja suihkuhuoneen lämmöstä!


Shampoo turkissa vaikuttamassa!

Söpöliini suihkussa!

"Otan kyllä kiinni nämä vesipisarat!"

"Ja syön suihini!"

Huolellinen huuhtelu on hyvin tärkeää!

Murunen!

"PUSS teille täältä lämpimästä suihkusta!"

Kylvyn jälkeen alkaakin sitten operaatio kuivaus, mikä on Hugon kohdalla huomattavasti paljon nopeampi suoritus, kuin Helmin kohdalla. Hugon kuivaamiseen menee vain reilu puolituntinen - vajaa tunti riippuen turkin pituudesta. Hugoa kuivaaminen hieman jänskättää, mutta Mamin rauhalliset ja varmat otteet tuovat luottamusta ja tästäkin selvitään aivan kunnialla! 


Tukka märkänä - vielä!

Tukan kuivausta silmät sirrillään!

"IIK - ethän vaan fööni tule lähemmäs!"

Kauneudenhoitotuokion päätteeksi saamme jälleen nautiskella ihanasta puhtoisesta ja pehmoisesta puudelista! Mikään ei ole parempaa! On niin nautinnollista painaa päänsä pehmoiseen turkkiin ja vain nuuskutella ja nuuskutella - suloinen pumpulinpehmoinen ihanuus! 


Mä olen niin suloinen!


Nappisilmä!




Hugon katse on ainutlaatuinen,
pureutuu syvälle sydämeen jättäen sinne ikuisen jäljen!

Reipas seisontakin tuli lopulta!
- Turkkia on jo aikalailla ... alkaa olla pikkuhiljaa aika keväisemmän lookin! -

Kiitokseksi kärsivällisyydestä kylpypäivänään Hugokin sai pienen leikki- ja temppuhetken! Niin me ihmiset kuin pikkuiset villapöksytkin arvostamme kiitosta ahkeran uurastuksen päätteeksi!


Tassu!
- Hienosti tassu nousee ja palkkaherkku sujahtaa suuhun! -

Lopulta voi ottaa rennosti ja löffäillä vaan!




- Riika ja Muruset -








2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia taas teksteineen, Riika! Näkee että Hugokin nauttii yhteisestä hetkestä mamin kanssa. On niin ylvään näköinen kuono ylöspäin oikeen että " katsokaa, miten hieno tuli!"

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leila! Hugo tosiaankin nauttii siitä, että puhtoinen ja kaunis! Innostuu usein leikkimäänkin pesujen jälkeen - esittelemään itseään puhtoisena pallerona!

    - Riika -

    VastaaPoista