tiistai 18. maaliskuuta 2014

Visiitti Vaavien luokse

Viime lauantaina ehdimme pikaiselle kyläilylle Äitini luokse pieniä "Hauva-Vauvoja" ihastelemaan! Aika kuluu niin kovin nopeasti ja arki solahtaa vauhdilla ohitse! Vaavit olivat lauantaina päivää vajaa 3-viikkoisia ja jo niin topakoita pieniä villapöksyn alkuja. Pikkuiset osaavat jo taapertaa eteenpäin, vatsakin nousee ilmaan jo hetkiseksi. Istuminenkin alkaa jo sujua, söpösti kankun päällä on hyvä pönöttää. Pienillä sinisillä silmillään Vaavit ihastelevat maailmaa ja ovat jo hereillä hyvän aikaa. Uudessa isommassa pesässä onkin hyvä harjoitella kaikkia hienoja taitoja, ja ovatpa pikkuiset jo päässeet leikkimään vauva-alustalle lattiallekin! Maailman valloitus alkaa!


Syli-Lapsonen!

"Heii, kuuletteko muaa!"


Me päätimme järjestää Prinsessoille leikkihetken ohella kauneudenhoitohetken, jokainen Pikku-Prinsessa pääsi tyttäreni hellään huomaan ja sai turkin kampauksen minimaalisella pikku kammalla! 


"Heii, älä hei revi mun tukkaa!" 

KURR-KURR ...
Pikkuiset olivat oppineet ääntelemään
 suloisesti kurisemalla, kuin pienet kissat!

ÄÄH!

"Onhan tää oikeastaankin aika kivaa!"

Isla-Lumiina on yhä suurin ja rauhallisin Prinsessa. Hän on hirmuisen hurmaavan oloinen "lullukka", ottaa niin rennosti tämän elämän, köllii ja makoilee porukan alinna tyytyväisenä! Väri alkaa näkymään jo paljon paremmin ja Isla-Lumiina onkin pennuista ainoa "eri-värinen", päävärityksenään on rusehtava - kääntyykö aikuisena harmaaseen vai minne, sitä jännityksellä odotamme! Hällä myös tanpoint kuvio näkyy jo todella hyvin! Isla-Lumiinan paino näin päivää vaille 3-viikkoisena oli 640 grammaa!


Tukka kuntoon!

"Äiti, tuo ihminen raapii muaa!"

Pikku-Möllikkä!

Suloisuus nautiskelee!






Sysi-Karma on vikkelä ja reipas pikku veitikka! Kooltaan hän on toiseksi suurin, kovaa vauhtia ottaa kiinni Isla-Lumiinaa! Sysi viipottaa menemään pesäkopassa ja istuminenkin jo sujuu, ääntä pikkuisesta myös lähtee tarpen tullen. Sysi-Karman pääväri on musta, joskin sekin saattaa kääntyä harmaaseen - aika näyttää. Hällä on jo syntymästään saakka ollut valkoiset merkit rinnassa ja takajalkojen varpaissa, tanpoint kuvio myös näkyy jo haaleana. Sysi-karma painoi päivää vaille 3-viikkoisena 612 grammaa.


Pieni sulostukseni!

Heippa teille!

Massukutrit kuntoon!

Kiharat ojoon!

Manta-Armiina on Prinsessoista pienimmäinen ja pippurisin! Pienen täytyy pitää puolensa niin äänellään kuin vikkelyydellään! Pikkuiset Prinsessat olivat oppineet hauskasti "kurisemaan" ja tämän KURR KURR äänen Manta-Armiinakin taisi vallan hyvin! Tällaista ääntä emme olleet ennen kuulleet ja mietimmekin, tuleekohan Vaaveista sittenkin kissoja! Manta-Armiinan pääväri on myös musta, ja aika näyttää jääkö mustaksi vaiko vaaleneeko harmaaksi. Hällä on Sysi-karman tavoin myös valkoiset merkit rinnassaan ja tassuissaan, tanpoint kuviokin alkaa mukavasti hahmottumaan! Manta-Armiina painoi päivää vaille 3-viikkoisena 532 grammaa. Saapa nähdä jääkö hänestä toy-kokoinen Äiti-Miinan tavoin!

Istuminen on hieno taito!

Meillä oli vierailullamme aikaa vain tunnin verran hoivailla, halailla, pussailla, paijailla, sylitellä sekä silitellä Pikku-Prinsessoja! Tuo tunti vierähti arvatenkin aivan liian nopeaan!



Kultainen kolmikko!

 Meidän oli aika sanoa heipat! Miina-Mamma jäi tyytyväisenä syöttelemään palleroisiaan! Toivottavasti pian jälleen pääsemme tähän pennun tuoksuiseen maailmaan!




- Riika ja Muruset -







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti