maanantai 10. maaliskuuta 2014

Prinsessat 2 viikkoa - jo!

Eilen pääsimme juhlistamaan pikkuisten villa-Prinsessojen 2-viikkoispäivää! Aika kuluu kovin nopeasti ja arki ja arjen touhut vievät mennessään. Emme ehtineet viikolla kertaakaan Vaaveja ihastelemaan, onneksi siis nyt juhlapäivänä pääsimme ihan ajan kanssa heitä palluttamaan ja paijaamaan!


Poski vasten poskea!

Päällekkäin - ristikkäin - sylikkäin!

Pienet Prinsessamme ovat kasvaneet taas niin kerrassaan hyvin , ei ole moitteen sijaa! Painoaan ovat lisänneet viikon takaisesta reippaasti yli 100 grammaa jokainen! Pennun olisi hyvä kasvaa n. 10-20 grammaa per päivä ja kyllä nämä Neidot ovat tuossa tahdissa pysyneet vallan mainiosti!




Suurin Prinsessamme Isla-Lumiina on avannut pikkuiset simmunsa 2-viikoispäivän kunniaksi ja painoa hällä on peräti 490 grammaa!




Sysi-Karma uinuu vielä "Vauva-maailmassa" ja odottelee "Ihmis-Äitiään" Sannaa avatakseen kauniit silmänsä! Painoa hällä on 486 grammaa!




Pieni ja pippurinen Manta-Armiina on myös avannut silmänsä ihmetelläkseen maailmaa - vaikkakin tässä kuvassa sirpistellään silmät kiinni! Painoa hänkin on saanut jo 380 grammaa!

Miina-Äityli jatkaa tunnollisesti hellää hoivaansa! Hän on kyllä Äiti-koirujen parhaimmistoa! Miiina pesee, putsaa, syöttää, suojelee, hoivaa ja hellii Pikkuisiaan väsymättä! Aivan mahtava Miina-Mamma! 


Pesuhetki!

Valmista tuli!

Pentuset olivat niin hurjan suloisia, että innostuimme laittamaan heille söötin koripesän ja tokihan heitä piti siinä kuvailla - vähän täältä suunnalta ja tuolta suunnalta ja vielä muutama kuva näinkin päin!


Samassa veneessä!

Ristikkäin!

Vierekkäin!

Koko kolmikko!

Nassukat!

Korillinen pikkuruisia prinsesssoja!

Lastemme viikon mittainen odotus palkittiin, kun pääsivät pusuttamaan ja paijaamaan Vaavi-Hauvoja!


Isla-Lumiina pääsi sylihoitoon!

Pienet silmät tarkkaavaisina katselevat maailmaa!

Sylivauva!


Nams - nämä olivatkin taas nämä pikkuiset "tuttisormet"!


Mä olen niin suloinen!


Hali-hali-hali!


Pienin käsin sylitellään!

2 viikon ikä on iso ikä pienillä Vaavi-koirilla! Silmät ovat auenneet ja maailma on suuri ja ihmeellinen! Jalatkin ovat jo vankistuneet ja yritetään kovasti jo "kävellä" eteenpäin! Vauhtikin kasvaa ja piiperretään jo nopsaan paikasta toiseen! On siis aika muuttaa "syntymäkorista" isojen Pentusten pesään - oikeaan "pentu-aitaukseen"!


Tutustutaan uuteen "kotiin"!

Kas näin Pikkuiset - eteenpäin vain!

"Älkää huoliko, voin kurkata touhujanne myös täältä ovesta!" - kertoilee Miina

Unitauko!

Pesuhetki!

Suloisuudet!

Ja sitten syödään! 

Ihania hetkiä saimme jälleen viettää pienten Prinsessojen ja Miina-Mamman parissa! Upeaa, että meillä on mahdollisuus pästä seuraamaan tällaisten pienten suloisten Ihmeiden kasvua ja kehitystä näin läheltä!





Toivottavasti jälleen pian tapaamme heitä!


Heippa vaan!


- Riika ja Muruset -





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti